Dory harsa banyu moto feat. Nella karisma

RG TeRpopuLeR 4 Weeks ago

Dory harsa banyu moto feat. Nella karismawidth= Download Dory harsa banyu moto feat. Nella karisma with High Quality Audio MP3 and HD Video MP4. Get songs and videos Dory harsa banyu moto feat. Nella karisma for free, easily, and quickly only here!

Warning! Use songs from https://nicktroutman.com just as a preview, if you like the song Dory harsa banyu moto feat. Nella karisma, you better buy or download and stream legally. You can also support artists by following social media accounts and watching their concerts.

Info & Detail

Dory harsa banyu moto feat. Nella karisma
  • Title: Dory harsa banyu moto feat. Nella karisma
  • Video by: RG TeRpopuLeR
  • Play time: 04:43
  • Size: 4.32MB
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Release: 4 Weeks ago
  • Update: 20 hour ago

Song Lyric

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

[REFF]
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

[INTERLUDE]

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

[REFF]
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Share This Page:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line